Puf puf,….

Vandaag, 1 augustus 2021 even een update: Iedereen die heeft gereageerd heel erg bedankt voor de geweldig leuke reacties en lovende woorden. En aan iedereen die iets gekocht heeft mijn dank, ik hoop dat jullie veel plezier zullen beleven aan het kunstwerk. Toch moet mij nog iets van het hart: Het maken van een schilderij doe je niet even tussen neus en lippen door, met sommige werken ben ik echt 40 tot 50 uur bezig. Het is mijn hobby, maar ook papier, potloden en verf kosten geld. Ik hoef niet te verkopen, maar bij belangstelling bedenk dan eerst hoeveel tijd, energie en bovenal liefde er in een werk is gestoken. En probeer vooral niet af te dingen,….

Na veel wikken en wegen moet ik er eindelijk aan geloven: Vanaf vandaag, 10 Mei 2021, gaan we een beetje opruiming houden.De la waarin alle tekeningen en aquarellen zitten kan niet meer dicht en ook de muren hangen vol, daarom mogen er wat weg. Het is ons allemaal heel dierbaar, maar blijven bewaren is ook geen optie. We hopen dat we veel mensen blij kunnen maken en daarom hangen er hele leuke prijskaartjes aan.

Er zijn 3 prijzen klasses: 50€, 75€ en 100 € voor het grootste, A3 formaat, passe-partout en verzenden NIET inbegrepen. Delen wordt erg op prijs gesteld. Verkoop alleen van eigen referentie foto’s of akkoord fotograaf.